"Luotettava, ammattitaitoinen, osaava, kannustava, monipuolinen, huumorintajuinen, energinen, asiantunteva, oikealla alalla.." Näin lukuiset asiakkaani ovat kuvailleet valmennuksiani.

Liikunta ja urheilu ovat aina olleet lähellä sydäntäni - liikuntakipinäni olen saanut vuosia sitten palloilulajien kautta. Tälläkin hetkellä mm. kaukalopallo on aktiivisesti mukana liikuntakalenterissani.

Valmistuttuani yhteisöpedagogiksi HUMAKista, (pääaineina liikunta- ja seikkailukasvatus), olen toiminut kunnallisella puolella liikunnan ja nuorison parissa – mm. ohjaten erilaisia liikuntaryhmiä jo viiden vuoden ajan. Oma urheilutaustani, liikunta-alan monipuoliset ja laadukkaat opinnot sekä ohjauskokemukseni takaavat Sinulle juuri sopivan valmennuksen. Personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi kouluttauduin Trainer4You:n koulutusputkessa. Opintojeni loppuvaiheessa siirryin päätoimisesti valmennus- ja koulutustehtäviin omassa yrityksessäni. Toimin päävalmentajana yrityksessäni Valmennuskeskus Voimalassa.

Voimaharjoittelu kuntosalilla sekä toiminnallinen, koko kroppaa kuormittava harjoittelu ovat parasta osaamisaluettani. Ravintovalmennuksen sekä tavoitteenmukaisen ja nousujohteisen harjoittelun avulla asiakkaani ovat onnistuneet muokkaamaan kehonkoostumustaan kiinteään ja lihaksikkaaseen lopputulokseen. Suurin osa asiakkaistani on tavoitteellisia treenaajia sekä parempaa suorituskykyä ja sporttista ulkomuotoa tavoittelevia treenaajia. Monet liikunta-alan ammattilaiset (personal trainerit, fysioterapeutit sekä liikunnanohjaajat) ovat löytäneet valmennukseni piiriin ja saaneet apua omaa treenaamista sekä myös omia valmennuksia varten.

Valmennusfilosofiaani kuuluvat käytännönläheinen hyvinvoinnin ilosanoman levittäminen sekä kestävän muutoksen merkityksen korostaminen. Jokaisesta valmennuksestani asiakkaani saavat paljon monipuolisia työkaluja hyvinvoinnin eri osa-alueista, jotta myös omatoiminen harjoittelu ja ruokailut onnistuisivat mahdollisimman hyvin.

personal trainer oulu mikko niiranen 2

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä