Noin 7kk sitten Mikko etsi itselleen PT-opintojen harjoitusasikastehtävään halukasta. Päätin hakea, ja onnekseni hän valitsi juuri minut, 20-vuotiaan kotimamman, jolla oli itsetunto aivan nollassa "muutaman" raskauskilon myötä. Vihasin liikuntaa, varsinkin kuntosalilla käyntiä - ajatus kuntosalilla käymisestä hirvitti todella paljon. Motivaatiota ja syitä reenaamiseen löytyi, mutta osaamista ja tahtoa ei alkuunkaan.

Mikon kannustuksella, uusilla ruoka- ja liikuntaohjelmilla tahtoa ja osaamista alkoi löytyä! Kannustusta tahdon erityisesti erityisesti korostaa, sillä ilman sitä treenaamisesta ei olisi tullut yhtään mitään. Huonoina päivinä Mikko jaksaa kannustaa ja tsempata eteenpäin ja luoda lisämotivaatiota. Liikunnan ja uudistuneen ruokavalion myötä paino alkoi tippua ja itsetunto alkoi nousta roimasti! "Hei, määhän näytän hyvältä"-fiilin on parasta koko hommassa.

Tällä hetkellä haaveenani on osallistua fitnessmallikisoihin ja tässäkin asiassa olen kääntynyt Mikon puoleen. Sali-inho on kaikonnut ja nykyisin rakastan salilla käyntiä. On mahtava huomata kuinka lihasmassa on kasvanut ja lihakset erottuvat huomattavasti paremmin. Voin jokaiselle tuttavalleni suositella Mikkoa valmentajaksi.

Terveisin,

9kg kevyempi, kuntosalia sekä itseään rakastava nuori nainen.

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä