Olen 22 –vuotias nuori nainen. Noin puoli vuotta sitten kyllästyin jatkuvaan painon nousuun, lisäksi kunto oli huono eikä terveellisistä elämän tavoista ollut tietoakaan. Olin siis tyypillinen sohvaperuna, nuorempana paljon urheillut myöhemmin laiskistunut nainen. Vuosien varrella olen kokeillut monia eri urheilulajeja mutta innostus ei koskaan kestänyt kauaa. Kaverini innoittamana aloin käydä kuntosalilla. Kaverini treenasi tällöin Mikon kanssa ja suositteli häntä minulle kovasti. Niinpä innostuin palkkaamaan Mikon minulle valmentajaksi.

Aloin noudattamaan Mikon minulle suunnittelemaa ruoka sekä liikuntaohjelmaa. Ohjelmaani kuului aerobista liikuntaa ja kuntosalia. Lähtökuntoni oli tosiaan heikko ja aluksi liikunta tuntuikin vaivalloiselta, kuntosalilla pienet painot ja pelkkä puolen tunnin lenkki sai minut hengästymään ja hien virtaamaan kunnolla.

Kunto lähti kuitenkin kohoamaan nopeasti ja tuloksia alkoi näkyä, tämän johdosta into kasvoi ja kasvoi. Välillä on ollut hankalaa, motivaatio on ollut hukassa ja repsahduksiakin on tullut. Mikolta olen saanut mahdottoman paljon kannustusta ja ohjausta, kaikkea on voinut kysyä ja aina saanut neuvoja. Innolla odotan aina treenejä Mikon kanssa sillä niistä saa uutta motivaatio ja intoa treenaamiseen, odotan myös mitä uutta hän minulle keksii seuraavaksi.

Tätä nykyä liikun säännöllisesti ja syön terveellisesti, elämäntapani ovat muuttuneet täysin. Olen todella innostunut kuntosalitreenaamisesta ja haluan kehittyä lisää ja lisää. Olen energisempi ja todella ylpeä itsestäni, fiilis on mahtava! En olisi uskonut pystyväni tähän. Tästä suuri kiitos kuuluu Mikolle, jota voin kyllä suositella kaikille. Meidän treenit jatkuvat edelleen ja odotan innolla tulevaa.

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä