Kuntosali-innostukseni alkoi noin kaksi vuotta sitten, kun lopetin aiemmin harrastamani urheilulajin. Kuntosalikortin hommaamisen ja saliohjelman saatuani kuvittelin löytäneeni itselleni uuden miellyttävän harrastuksen, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Tekosyitä oli niin helppo keksiä ja kotisohvalta oli hyvin vaikea lähteä kuntoilemaan. Kuntosalilla tuntui hölmöltä käydä, kun ei oikein tiennyt mitä tehdä ja tekeekö liikkeitä oikein.

Uusi elämäni alkoi, kun vuosi sitten sain Mikolta ensimmäisen kuntosaliohjelman ja vinkkejä ruokailuun liittyen. Innostuin salilla käynnistä aivan uudella tavalla ja huomasin painon putoavan ja näkyviä tuloksiakin alkoi tulla. Motivaatio nousi aivan uudelle tasolle, ja kuntosalille oli pakko päästä treenaamaan!

Vaikka vanha harrastus on tullut takaisin kuvioihin, on salilla käynti silti pysynyt mukana viikon ohjelmassa. Mikko tekee monipuolisia saliohjelmia ottaen huomioon muut harrastukseni, ja uutta ohjelmaa on aina mukava lähteä kokeilemaan yhdessä personal trainerin kanssa. Ohjaus on aina innostavaa ja monipuolista! Vuoden jälkeenkin yhteistyö Mikon kanssa jatkuu edelleen, ja odotan innolla uusia tulevia haasteita.

Mikkoa voin suositella personal traineriksi kenelle tahansa :)

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä