Kesän alussa mua alkoi oikeasti ottamaan päähän oma peilikuva. Olin niin kyllästynyt, turhautunut ja toivoton..
Siinä samassa yksi tutttavani oli alkanut laihtua suuria määriä ja näytti fyysiesti tosi hyvältä, yks päivä vain sitten hoksasin kysyä siltä, että mitä se on oikein alkanut tekemään. Ja pitemmittä puheitta, se anto mulle Mikon numeron, oman personal trainerinsa.

Mä en kauaa miettinyt kun otin yhteyttä Mikkoon. Aluksia mua jännitti ja epäilytti ihan hirveästi, oisko musta tähän?

Mutta jo heti ekan pt tapaamiskerran jälkeen jännitys hieman laantu. Huomasin heti, että Mikko on mahtava tyyppi ja se tuntu ymmärtävän missä mättää ja missä asioissa tarvin apua. Ja niin me laitettiin homma käyntiin. Mikko laati mulle ruoka- sekä treeniohjelman, joiden avulla mun paino alko tippuun hurjaa vauhtia, noin 1-1.5 kiloa viikossa.
Tulokset oli huimia jo tosi lyhyessä ajassa, kuntokin koheni huomattavasti.

Vaikka minä itse ne tulokset sain aikaseksi ja sen kovimman työn tein, en mä olis pystynyt tähän ilman Mikkoa. Mun käsitys terveellisestä ruoasta ja hyvästä treenistä oli kaukana todellisuudesta. Kaiken sen tarpeellisen tiedon lisäksi, Mikko oli aina tukena kun tarve vaati. Oli ihan parasta, kun Mikolle pysty soittaan tai laittaan viestiä millon tahansa kun epätoivo iski.

Olin todella tyytyväinen myös siihen ettei mun tarvinnut edes käydä kuntosalilla, vaan treenasin kotona, lenkkeilin ja söin oikein ja se riitti! Nyt oon karistanut ylimääräiset (-6kg) itestäni pois sekä saanut treenamisesta itselleni aivan erilaisen, paljon paremman elämäntyylin.

Kaikesta tästä, kiitos kuuluu Mikolle!

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä