Hurahdin noin vajaa parivuotta sitten voimanostoon ja keväällä tuntui siltä että en taida syödä aivan oikein, treenit ei aina kulkeneet mieluisalla tavalla.  Halusin että treenejäni tukisi myös oikeanlainen ravinto, ravintorytmi ja määrä.  Painoakin halusin pudottaa n. 5 kg.

Otin yhteyttä Mikkoon ja kyselin ravintovalmennuspaikkaa ja sehän onnistui heti. 

Aloitimme yhteisen 3 kk ravintovalmennukseni.

Mikko teki ravintoanalyysin ruokapäiväkirjojeni pohjalta:

Ruokapäiväkirjoista kävi hyvin ilmi, että energiansaantini oli niukkaa, ravintoaineet, hivenaineet ja vitamiinit jäivät alle suositusten, ja ateriavälit venyivät aika ajoin liian pitkiksi.  Niinpä tavoitteeksi laitettiin ruokailurytmit kuntoon, pehmeiden rasvojen lisäys ruokavalioon ja kuitujen saannin lisäys.

Näitten pohjalta sain Mikolta ruokaohjelman jossa oli vaihtoehtoisia ateriakokonaisuuksia kokopäiväksi, myös huomioituna treenipäivien ravinnonsaanti.

Aluksi tuntui että , miten jaksan/ kerkeän syödä 6 kertaa päivässä, mutta äkkiä siihen tottui ja nyt se on osana elämää. Esim:  Pähkinät, linssit, siemenet, öljyt, avocado, maustamaton jogurtti kuuluvat nyt ruokailuuni päivittäin. 

Yhteisiä tapaamisia Mikon kanssa oli kolme jossa kävimme läpi välillä ruokapäiväkirjaa, painon seurantaa ja mitä mieltäni askarrutti, ravinnon , treenin tai jonkin muun asian suhteen.  Mikon kannustava tsemppaus on kyllä huippuluokkaa, hän jaksaa kannustaa jokaisella käyntikerralla kuin myös sähköpostin ja viestien välityksellä.

Ravintovalmennuksen alussa ja lopussa kävin inbodymittauksissa, sekä Mikko otti myös omat mittanauhamittauksensa.  Tuloset olivat huikeat!!

Vyötärö kaventui  -6 cm  , Lantio – 15 cm  Paino ei pudonnut tuona aikana ollenkaan ,mutta lihasmassani oli karttunut vajaalla 2 kilolla ja rasvamassani pudonnut 2,5 kg. Opin myös tuona aikana että paino on vain numeroita, ei aina kannata niinkään tuijottaa puntaria vaan mitä peili sinulle näyttää ja huikea hyvä olo itsellä on kaiken a ja o. Ruokavalion myötä myös verenpaineeni putosivat kolmen kuukauden aikana 159/100 arvoista -> 121/83, sekä sisäelinrasvan määrä romahti alaspäin!!!

Lisäksi treenit kulkevat nyt aivan erillalailla, voimaa on tullut lisää, painot nousee aivan erinlailla kuin keväällä.

Olen suositellut ja suosittelen Mikkoa  personal traineriksi, kenelle tahansa oli kysymyksessä sitten ravinto, kuntosali tai mikä muu tahansa hänelle kuuluva valmennus.

HÄN ON KANNUSTAVA, OMALLA ALALLAAN JA ASIAKKAAT YKSILÖNÄ HUOMIOIVA VALMENTAJA!

Kiitos Mikko tästä on hyvä jatkaa! 

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä