3 kuukauden PT-jakso

Olin haaveillut jo pitemmän aikaa pt:stä, koska olin viimeisen vuoden käynyt salilla 3-5 kertaa/viikossa. Tuloksia ei kuitenkaan syntynyt, paino pysyi samoissa lukemissa eikä ulkomuoto muuttunut. Olen aina ollut hoikka, ja harrastanut urheilua aktiivisesti. Nyt kuitenkin kun aktiivinen joukkueurheilu oli jäänyt taakse, halusin saada kroppaani lisää lihasta ja muotoa. Ruoka on aina ollut pienoinen ”ongelma”, olen pelännyt että syön liikaa ja jopa salilla käydessäni ruoka-annokseni olivat melko mitättömiä. En halunnut saada läskiä.

Tavoitteeni olivat alussa saada lihasmassaa ja tietää ravinnosta enemmän. Kuinka paljon ja mitä pitäisi syödä?

Ensimmäisen pt-tapaamisen jälkeen aloin pitämään ruokapäiväkirjaa viikon ajan. Tästä pt laski syömäni kalorit ja hivenaineet yms. Ruokailutottumukset menivät täysremonttiin, lisää aterioita ja oikeita ruoka-aineita. Aluksi tuntui haasteelliselta totuttaa pientä vatsalaukkua uuteen ruokamäärään. Söin vaikkei ollut nälkä. Pikkuhiljaa vatsa alkoi jo itse ilmoittaa, kun oli aika syödä.

Sain kolmijakoisen saliohjelman, joka käytiin pt:n kanssa yhdessä läpi. Hiottiin tekniikat ja painot kohdilleen. Tämän jälkeen oli helppo lähteä salille tietäen mitä tehdä.
Pt:n kanssa treenatessa tuntui, että sai itsestään irti paljon enemmän kun oli joku joka kannusti. Yhteistreenit olivat aina odotettuja, koska tehtiin hieman erilaisia liikkeitä kuin normaalisti ja reipas ja iloinen pt sai aina hyvälle tuulelle!

Kolmen kuukauden pt-jakson jälkeen käteen jäi paljon tietoa ravinnosta ja myös salilla treenaamisesta. Puolen vuoden tavoitteeni tuli melkein toteen jo 3 kuukaudessa, vain 0,5 kg jäi puuttumaan. 3 kuukaudessa pääsin pt:n kanssa parempiin tuloksiin, kuin yksin vuoden aikana. Tästä on hyvä jatkaa innokkaana ja motivoituneena eteenpäin!

Voin lämpimästi suositella lihasmassaa haluaville Personal trainer Mikko Niirasta!

"Olen näköjään käynyt vuoden verran turhaan omin päin salilla, kun ohjatusti kolmessa kuukaudessa saa tulosta aikaiseksi."

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä