Olen tutustunut Mikon personal trainer työskentelyyn ryhmäohjauksien kautta. Kesällä 2013 innostuin kokeilemaan toiminnallista treeniä Mikon kanssa ja muutaman kerran kokeiltuani totesin olevani jonkin sortin koukussa. Loppukesästä 2014 Mikko alkoi järjestämään läheisellä urheilukentällä crossfit -tyylisiä toiminnallisia ryhmätreenejä ja minäkin halusin ehdottomasti mukaan vaikka raskauteni olikin jo puolessavälissä.

Kyselin Mikon ajatuksia osallistumiseeni ja tulimme siihen tulokseen että mukaan vain, katsotaan liikkeet kasvavan vatsan kanssa soveltuviksi ja Mikko muistaa hillitä menoani jos alkaa näyttämään liian vauhdikkaalta. Mikon vetämät treenit saavat kyllä kaiken ikäiset, kokoiset ja eri elämäntilanteessa olevat ihmiset liikkumaan ilolla, lihasten kiittäessä usein monta päivää treenin jälkeenkin Mikon ammattitaito ja kyky soveltaa laji kuin laji liikkujalle sopivaksi on ollut myös minun kohdallani liikkumistani tukevaa. Mikko kannustaa ja seuraa harjoitustilanteissa tarkasti ohjeistaen oikeisiin suorituksiin. Tunnollisesti olemme treeneissä käyneet ja molemmat ovat olleet tyytyväisiä niin tuleva äiti kuin vauvakin.

Voin suositella Mikon ryhmäliikuntaohjauksia kaikille, myös heille kenellä on joku liikuntaa rajoittava tekijä tai muuten kaipaavat soveltamista liikkumiseen. 

 

Trainer4You -kuntosalivalmentaja
Trainer4You Personal Trainer
Trainer4You -ravintovalmentaja

Yhteistyössä